Bonusgaver

For at det skal blive ekstra værdifuldt for dig at handle hos os, har vi fundet en række gaver som du kan få helt gratis. Vi vil belønne dig for at handle i dag (Velkomstgaven), når du handler for mere end 800 kr. (Superbonus) og når du handler fore mere end 1500 kr. (Guldbonus). Samtidig får du et gratis håndklæde for hver 4. brodering du bestiller hos os (Broderingsbonus).

Velkomstgave

Handler du i dag får du en gratis velkomstgave. Du kan vælge et af produkterne der er er præsenteret til højre når du har lagt en vare i kurven.

  • Handler du i dag får du en gratis velkomstgave. Du kan vælge et af produkterne der er er præsenteret til højre når du har lagt en vare i kurven.

Superbonus

Bestiller du for mere end 800 kr. kan du vælge et af produkterne præsenteret til højre. Du kan selvfølgelig få brodering på din bonusgave.
  • Bestiller du for mere end 800 kr. kan du vælge et af produkterne præsenteret til højre. Du kan selvfølgelig få brodering på din bonusgave.
  • Bæltetaske

Guldbonus

Bestiller du for mere end 1500 kr. kan du vælge et af produkterne præsenteret til højre. Du kan selvfølgelig få brodering på din bonusgave.

  • Bestiller du for mere end 1500 kr. kan du vælge et af produkterne præsenteret til højre. Du kan selvfølgelig få brodering på din bonusgave.

Broderingsbonus

Vi tilbyder dig et gæstehåndklæde (50 x 70 cm) for hver 4. brodering du bestiller hos os.
  • Vi tilbyder dig et gæstehåndklæde (50 x 70 cm) for hver 4. brodering du bestiller hos os.