Betaling

 

Hos Name on kan du betale for varer på følgende måde:

  • Dankort og VisaDankort
  • Debetkort, VISA
  • Kredittkort: VISA, Mastercard
  • Faktura vedlagt i pakken med forfaldsdato 10 dage efter varen er sendt fra os. Ved manglende betaling vil kravet, efter forudgående varsel, blive sendt til inkasso

 

 

 

DIBS er en førende leverandør af sikre nettbetalingsløsninger og har i dag 15.000 kunder. Vi er certifiseret for PCI niveau 1 og holder os til alle standarder for betalingstjenester for din sikkerhed.

Dette er den hurtigste måde at betale på og det er lige så sikkert som at bruge betalingskortet i en fysisk butik. Betalingen behandles af DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme tryghed som i den fysiske verden. Netbutikken gemmer ikke oplysninger om kortnummer.  Alt foregår online, med direkte autorisation af køber og sælger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er krypteret. Af sikkerhedsmæssige grunde gemmer butikken ikke dit kreditkortnummer. 

Vær opmærksom på at du ved betaling også skal oplyse CVV2-koden så står bag på dit kort. Det er en 3 cifret kode som står sidst i signaturfeltet, og som sikrer at brugeren har et gyldigt kort. 

Vi tilbyder dig at du får fakturaen med i pakken, så du kan betale efter du har modtaget pakken. Du kan gennemgå dine varer i ro og fred og checke at alt er i orden.